Vintage Garden - Egy romantikus utazás
2017. május 11. írta: Kaltenecker Renáta

Vintage Garden - Egy romantikus utazás

Vintage Garden - Egy romantikus utazás

A héten újra a vintage stílusban kísérletezgettünk, és Vintage Gardenbe látogattunk el. A Gozsdu Udvarhoz közel, a Dob utcában található romantikus hangulatú hely, ahol finom süteményeket, kávékat fogyaszthatunk el, jó választásnak bizonyult.

Fő célcsoportja a Vinatge Gardennek a vintage stílust kedvelő, romantikus hangulatra vágyó vendégek. A cukrászdák piacára úttörőként lépett be ezzel a stílussal, azóta már népszerűvé vált stílus alapkövének számít a Vintage Garden, így töretlen népszerűségnek örvend. Ez az oka annak, hogy asztolfoglalás nélkül sajnos próbálkozni sem érdemes, nem fogunk tudni azonnal helyet kapni, de megéri előző nap telefonon foglalni egy asztalt, mert az élmény kárpótol majd.

Fő erőssége, hogy nem egy megszokott budapesti kávázó hangulatába repíti a vendégeket, hanem különleges berendezésével, hangulatával, eszközeivel kiragad minket a hétköznapi szürkeségből. Olyan érzés ragadott el minket, mintha Párizsban, vagy Provence-ben lennénk. Erre célzottan is ráerősít a Vintage Garden, főleg a berendezést illetően: levendulák, rózsák, vintage motívumok vártak minket mindenhol.

A kínálatot illetően nagy vegyes a felhozatal. Nem kízárólag cukrászda, főételek közül is lehet választani, igaz, elég limitált választék áll rendelkezésünkre. Házi limonádékat is érdemes megkóstolni, mert közel 30 fajta ízvilágban készítik el. 

De látogatásunk célja a kávék, és sütemények voltak. Mindenképpen javasolnánk a sajtortákat, az az igazi specialitásuk Árkategóriában elég magas szintet képviselnek, 1000 ft környékén van egy szelet, de egy nem mindennapi látogatás céljából abszolút megéri. Most a nyári időszakban fagylalt is kapható, fantasztikusan finomak!

Mindenképpen javasoljuk a helyet kipróbálásra, és ne felejtsetek el képeket is csinálni, az extra kedves kiszolgáló személyzet biztos segíteni fog! Ajánljuk egy romantikus randevúra, csajos sütizésre, vagy családi alkalmakra, biztos telitatlálat lesz!

Elérhetőség:

Dob utca 21., 1074

+36 30 790 6619

A bejegyzés trackback címe:

https://trendikavezokescukraszdakbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr2112498425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása