Buddha-Bar Budapest Klotild Palace
2017. április 09. írta: Bernadett Csökli

Buddha-Bar Budapest Klotild Palace

E heti bejegyzésünk a csodálatos Buddha-Bar Budapest Klotild Palace-ba kalauzol el minket, ahol megismerkedhetünk a hamisíthatatlan Budha-Bar életérzéssel.

hotel-buddha-bar-budapest-exterior-02.jpg

A fent említett életérzés már magában a szlogenjében is megtalálható: “Nem csupán egy hotel, hanem egy életstílus…” A belvárosi öt csillagos luxushotel magára öltötte az ázsiai koloniális Buddha-Bar dizájnt, az épület egésze buja vörös, arany és fekete színekben pompázik, melyhez társul a sejtelmesen tompított megvilágítás és a világszerte híres Buddha-Bar zene. A Raymond Visan által megálmodott Buddha -Bar brand komplexitásával már az egész világon lenyűgözi az ínyenc és hozzáértő közönséget.

17_buddh_lounge.jpg

A Klotild Palota nem csak a 102 szobás luxushotelnek ad otthon, hanem az ázsiai fúziós konyhával rendelkező Buddha-Bar Restaurant-nak, illetve koktéljairól ismert Buddha-Bar Lounge-nak. A Lounge Bar mellett a szállodában található még egy Lobby Bar is és egy libanoni konyhával rendelkező arab étterem is a Baalbek.

A Buddha -Bar koncepció kialakulása 18 évvel ezelőttre tehető, amikor az első BB megnyitotta kapuit. Részeként tekintjük a pánázsiai fúziós konyhát, az extravagáns hoteleket, spa-kat és beauty center-eket kombinálva az emblematikus Buddha-Bar zenével.

hotel-buddha-bar-budapest-klotid-bar-04.jpg

Blogunk szempontjából a szálloda vendéglátóegységeire érdemes fókuszálni, amiből számos található az épületben: Buddha-Bar Restaurant, Buddha-Bar Lounge, Lobby Bar, Baalbek Restaurant, Klotild Bar&Lounge, illetve jó idő esetén a Váci utcai Teraszuk is. Nem számít melyikre esik a választásunk, hiszen mindegyikben élvezhetünk akár csak néhány kellemes harapnivalót, egzotikusan lenyűgöző süteményeket és desszerteket vagy éppen tea és káve különlegességeket. Néhány említésre méltő Buddha-Bar Classic Desszert: New York sajttorta szezonális erdei gyümölcsökkel, Csokoládés szezám szelet kókusz fagylalttal, Kókuszos Dim Sum fűszeres mangóval, illetve Buddha-Bar gyümölcstál. Nézzünk pár szezonális kedvencet is az aktuális étlapról: Csokoládé és kávé mousse, Kókuszos tortácska, Zöldalmás-gyömbéres mousse, Fehércsokoládés álom.

76909_buddha-bar-budapest.jpgbuddha-indiai2.jpg1434700169-9625.jpg

Ami pedig a tea és kávé különlegességeket illeti, a választék szinte nem ismer határokat kezdve ez egyszerű klasszikusoktól az egyedi keleti ízekig. A Baalbek Restaurant-ban a vendégek igazi arab vízipipa társaságában élvezhetiek az elfogyasztani kívánt szomjoltókat.

baalbek_buddhabarhotelbudapest_6.jpg

A Buddha-Bar a megosztók táborát erősíti, valakit vagy magával ragad teljesen már az első találkozáskor, van akinek pedig még többszöri próbálkozás ellenére is idegen és sötét marad. Ahhoz, hogy el tudd dönteni, hogy az elbüvöltek vagy idegenkedők csoportjához tartozol, látogass el Te is a Klotild Palace impozáns épületébe.

 

_mg_2526.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://trendikavezokescukraszdakbudapesten.blog.hu/api/trackback/id/tr1912413245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása